Ej sponsrat inlägg. Rabatt hos Fello finns dock längre ned i inlägget via egen länk. Fyra månader till halva priset istället för en månad.

Det är inte bara fysiska prylar som rensats undan i tillvaron för att ge mer utrymme för det som egentligen är viktigt. För ett drygt år sedan ägnade jag några dagar åt att bland annat se över abonnemang för bredband, mobil m.m. Allt anpassat efter mer verkligt behov än resonemang kring gamla vanor, ”det senaste” eller ett mer uppdiktat behov som är lätt att falla in i. Åtminstone var det tidigare så i många fall för min del.

Ett ypperligt exempel är mobilabonnemang. Jag har haft samma nummer sedan min första egna mobil inhandlades 1999. Fram tills förra året var även Telia mobiloperatören jag hållit fast vid sedan dess. Jag hade helt enkelt blivit kvar av brist på ork att engagera mig och att det fungerade trots allt. Än mer kändes det logiskt när jag flyttade långt upp i norra landsänden där andra operatörer rätt ofta misslyckas med att leverera. Speciellt om man lämnar kusten eller de lite större orterna och jag vill kunna ge mig av dit jag vill. Till och från har även arbetsgivare stått för mitt abonnemang och sedan har det bara följt med tillbaka till mig.

Jag har haft diverse abonnemang från Telia och allt som oftast med långt mer inkluderat än vad som varit det egentliga behovet. Allt från fria sms (på den tiden det var viktigt) till surfmängd. Utan att närmare reflektera över det.

Ett första alternativ skulle kunna ha varit Halebop, som är Telias eget ”lågprisalternativ”. Fastnade dock aldrig för deras erbjudande och i den vevan hittade jag Fello. De är helt fristående men kör i Telias nät. Det saknas bindningstider vilket var ett annat krav jag hade och uppsägningstiden är bara en månad. Precis så som jag anser att tjänster numera ska se ut. Jag vill som kund inte vara uppbunden till något och kunna gå vidare när jag önskar. Mycket kan hända under de 12, 24 och 36 månader som många företag vill binda upp kunder.

Hos Fello är det även möjlighet att från månad till månad hoppa mellan de olika alternativen gällande surfmängd. Alternativ som varierar från 1 GB till 30 GB per månad till rimliga priser. Det är också det enda som skiljer mellan abonnemangen. Mer komplicerat än så behöver det inte vara. Surf går även att spara upp till 25 GB.

Efter ett drygt år som kund så har allt bara rullat på från första dagen. Märker ingen skillnad, befinner mig fortfarande i Telias nät men till drygt en tredjedel av Telias pris. Det enda jag saknar lite är WIFI-samtal som ska vara på gång. Det lanserades hos Telia inte så långt före mitt byte. Lite praktiskt i lägenheten där täckningen på vissa platser är något begränsad. Men inget som är vårt så mycket mer i månadskostnad för min del. Lever alldeles utmärkt utan då jag även kan lägga mobilen någonstans och ringa via datorn. Eller helt enkelt inte hålla på med annat de stunder jag pratar i telefon.

Så får dig som letar efter ett bra alternativ så rekommenderas Fello varmt som mobiloperatör.

Vill du testa med rabatt som ger fyra månader till halva priset så kan du göra det klicka dig vidare via den här länken. Ingen rabattkod behövs. I vanliga fall är det en månad till halva priset för nya kunder.